torsdag 1 maj 2008

Snygg i kjol

Jag är riktigt sugen på att köpa några snygga kjolar.
Egentligen är det ett perfekt plagg nu på våren! Bara att dra på sig ett par strumpbyxor under om det känns lite småkallt. Dessutom ser man ju alltid lite extra fin ut med kjol :) Eller hur?
Jag är egentligen ingen "kjol-tjej" men jag har insett att jag många gånger har önskat att det fanns någon snygg kjol i garderoben. Tex igår när vi skulle på fest!

Linnen från H&M, Kjolar från Lindex.

11 kommentarer:

Mamma C sa...

Den gråa kjolen var snygg tycker jag. Jag har en massa kjolar, men det är sällan jag använder det. Tråkigt som du säger, för man blir fin i kjol.
Kram mamma c

Minikex-living sa...

Kjol och klänning lever jag i. Perfekt som du säjer med strumpbyxor under eller overkneestrum´por, som jag kör med och en tunika till det. Bekvämt om man som jag är lite överviktig.
kramar Malin

lottens vita och gröna sa...

jag ärr en kjoltjej, kan var hur snyggt som helst men även med ett par tigths och en jeanskjol så blir det lite mer casual, ursygga kjolar från lindex! varmkram lotten

Gårdsromantik sa...

Kjol går väl an - men inga snäva toppar på mig!
Tunikamodet hoppas jag håller i sig.

Kram Maud

Snusilus o Sannibus sa...

Kjol är ju jätteskönt :) Jag har ytterst sällan byxor på mig. Alltid kjol, klänning eller tunika :) Jättesköna plagg ju! Jag tyckte alla tre var fina, perfekt med linne till eller en topp :) Klart du ska ha några! Tights eller leggings till om det är kallt :)
Kram, Susanne

Kalkstenssommar sa...

Själv älskar jag kjolar! Nu blev jag shoppingsugen....

Trevlig helg!

Kram L

Ann-Catrin / finthemma sa...

ja du jag har börjat gå i kjol... och jag trivs så bra i det.. som du säger lätt att dra på sig till ett par strumbyxor.. jag har en nästan likadan som den grå..fast min är svart.. köpte den i London!!

Kram kram A-C

Moderncountry sa...

Oja det er jeg helt enig i. Jeg er heller ingen kjolejente men mange ganger skulle jeg ønsket jeg hadde hatt ett par i skapet. Eller bare ett par skjørt hadde gjordt susen. Mine andre søstre pynter seg stadig med kjoler, bare jeg som går rundt i lange bukser. Nei, nå får jeg komme meg avgårde jeg og. Sommeren har jo kommet her! I dag er det ventet 22 grader, oj så fort alt går!

Ha en riktig fin helg og nyt dagene!
Klem Aina

Ps: Lykke til med kjolekjøp

Hemma på Landet sa...

Snygga kläder. Kan ta alla.:-)
Jag använder i stort sett alltig kjol. Kramis

Radhusdrömmar sa...

Ja på våren känner man verkligen för att ha kjol. Den svarta i mitten var fin!

Tack för tips!

Kram Johanna

Nilla sa...

Den grå från Lindex är så snygg! Men jag vet inte när jag ska ha den, så det blev ingen. Ha det bra.